skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Dromen kun je zien als cadeautjes voor jezelf. Het zijn boodschappen vanuit ons innerlijk aan onszelf. Als we onze dromen negeren laten we deze cadeautjes ingepakt, terwijl zij een rijke bron van inzicht in onszelf kunnen opleveren.
Dromen kunnen ons onder andere inzicht geven in aspecten rond ons werk, relaties, seksualiteit en in de zin van ons leven.
In onze dromen komen wij beelden van onszelf tegen. Hierbij kan het gaan om krachtige eigenschappen die in de loop der tijd op de achtergrond zijn geraakt. Krachtbronnen waar we opnieuw uit kunnen putten. In onze dromen komen wij ook onze relaties met anderen tegen. Bijvoorbeeld relaties die we willen verbeteren.
Belangrijk is om het verkregen inzicht concreet te maken in ons dagelijks leven.
In mijn droomworkshops reik ik je verschillende methoden aan om te leren je dromen zelf te interpreteren. Ook is het mogelijk om een droomopstelling te maken waarbij we de droombeelden door anderen laten representeren. Stel een timide iemand droomt dat hij of zij achtervolgd wordt door een angstaanjagende leeuw. De dromer is het contact met haar of zijn leeuwenkracht in het dagelijks leven kwijt geraakt. Praten met het droombeeld lukt niet. De innerlijke leeuw een stem geven lukt ook niet. Dan kan iemand uit de groep of de therapeut bij een op een werk gevraagd worden om in de leeuwenkracht van de dromer te gaan staan. Ineens ziet de dromer zijn kracht voor zich staan en kan daarmee contact worden gemaakt.
Via onze dromen kunnen verborgen wensen, verlangens, verstrikkingen, patronen waarin je gevangen zit aan het licht komen.
Daarnaast is het ook mogelijk om in een persoonlijke sessie met een of meerdere dromen te werken.

Back To Top