skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Ik werk met een lichte trance. Dat wil zeggen, dat je je aandacht naar je innerlijke mogelijkheden en bronnen verlegt en je wel bewust kunt blijven dat je ook hier in mijn praktijkkamer aanwezig bent. Het is te vergelijken met het gevoel dat als je helemaal verdiept bent in een spannende film of een spannend boek en iemand jouw naam roept, je diegene niet hoort omdat je met je aandacht bij de film of het boek bent.
Graag mag ik onder andere, er zijn vele ingangen mogelijk om maar de oorzaak van jouw probleem te kijken, gebruik maken van een ontspanningsoefening waarbij je in de natuur op zoek gaat naar jouw persoonlijke fantasiehuis van dit moment. Dit huis staat symbool voor jouw zijn en jouw lichaam in het nu. Heeft het huis ramen en deuren, zijn ze open of dicht, hoe ziet het huis er van binnen uit, voelt het prettig? Door je te concentreren op het huis raak je ook meer en meer ontspannen en kun je beter in contact komen met bijvoorbeeld de oorzaak van jouw probleem, dat wij in de vorm van een symbool in het huis uitnodigen om verder te verkennen.
Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden:
Werken met het innerlijke kind
We hebben zowel gezonde, blije, vrije innerlijke kinderen als gekwetste innerlijke kinderen van allerlei leeftijden. Ook is het mogelijk dat je als vrouw innerlijke jongetjes hebt behorende bij je mannelijke kant en als man innerlijke meisjes hebt behorende bij je vrouwelijke kant. Deze delen van onszelf kunnen we ofwel via visualisatie, via voice dialogue of via opstellingen verkennen. En natuurlijk ook via een combinatie van al die methoden.

Regressie- en reïncarnatie therapie.
We gaan terug in de tijd naar de oorzaak van jouw probleem om daaraan op verschillende manieren te werken. Wat is de les die we uit ons verleden geleerd hebben en hoe kunnen we in het heden daarvan profijt hebben?

Voice dialogue.
Het kan een verrassende ervaring zijn om zelf datgene wat je in jezelf tegen komt een stem te geven. Wat heeft de controleur, of jouw boosheid, of de drammer of het “ik ben niet goed genoeg ”deel in jou te vertellen en hoe kun je die verschillende delen van jou in harmonie brengen zodat jij de keus hebt welk deel jij op welk moment naar voren wilt laten komen.

NLP ( Neuro-Linguïstisch Programmeren).
Heel kort door de bocht gezegd: hoe kun jij jouw leven op een andere manier bekijken en anders met je leven leren omgaan?

Systemisch werk.
Naast een familieopstelling met je oorspronkelijke familie is het ook mogelijk om een geldopstelling, een droomopstelling, een woningopstelling als je moeite hebt je woning te verkopen of andere thema-opstellingen te ervaren. Een vraag als wat is de juiste partner voor mij, of wat is de juiste baan, of wat is de juiste woning, zijn allemaal mogelijkheden om via een opstelling te verkennen.

Back To Top