skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Innerlijke kinderen zijn zo belangrijke, wezenlijke delen van onszelf. Als we ze aandacht geven en helen kan er onder andere een bron van creativiteit vrij komen en kunnen we ons bevrijden van patronen die niet bij ons horen.

We hebben allemaal meerdere innerlijke kinderen. Als vrouw naast innerlijke meisjes ook innerlijke jongetjes en als man innerlijke jongetjes en meisjes. We kunnen onder andere onderscheiden het gekwetste of getraumatiseerde kind, het speelse, creatieve kind en het magische kind dat heel goed weet hoe het mag zijn wie het is.

Daarnaast hebben we overlevingsmechanismen ontwikkeld die sommige van deze kinderen op de achtergrond hebben gedrukt en een gezond volwassen deel dat met deze kinderen contact kan maken en hen kan geven wat ze nodig hebben.

In opstellingen gaan we verkennen hoe het met onze innerlijke kinderen gesteld is en we gaan hen zo mogelijk geven wat ze nodig hebben. Ze willen vaak gezien, gehoord, gevoeld en liefgehad worden. We kunnen ons weer bewust worden van hun verlangens en daaraan gehoor geven.

Zie agenda voor data en prijs info.

Back To Top