skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

In onze dromen komen wij beelden, deelaspecten van onszelf tegen. Soms gaat het hierbij om schaduwdelen, bijvoorbeeld krachtige eigenschappen die in de loop van de tijd op de achtergrond zijn geraakt. Krachtbronnen waar we opnieuw uit kunnen putten.

Dromen kunnen ons inzicht geven in aspecten rond ons werk, relaties en in het pad van onze ziel.

Een van de methoden om  de boodschap van je droom te verhelderen is het maken van een droomopstelling.

Een droomopstelling is geïnspireerd door het werk van de systeemtherapeut en filosoof Bert Hellinger in zijn werken met familie- en organisatieopstellingen.

Bij dit opstellingenwerk vraag je aan de andere aanwezigen of zij jouw droombeeld willen representeren. Of zij willen weergeven wat zij voelen en welke impulsen zij hebben in relatie met andere droomdelen van de opsteller.

Er kunnen zo verborgen wensen, verlangens, verstrikkingen en patronen waar je in vast zit aan het licht komen. Jouw belemmering om jezelf te veranderen kan inzichtelijk worden gemaakt. Je kunt mogelijkheden aangereikt krijgen om praktische veranderingen in je dagelijks leven aan te brengen. Simpel gezegd: als de droomboodschap aangeeft dat je jezelf voorbijloopt, neem rust.

Back To Top