skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren op het gebied van relaties, werk , gezondheid of op het gebied van zingeving? Heb je een vraag over iets waar je in je dagelijks leven last van hebt.  Dan kun je een opstelling overwegen. Zonder dat je je dat bewust bent kun je belast zijn met van anderen overgenomen patronen, gedachten, gevoelens en emoties. Als iemand in jouw familie vergeten of buitengesloten is, geen plek heeft of  een ernstig trauma heeft meegemaakt  kunnen latere familieleden het lot van degene die dit overkomen is uit liefde mee dragen en zo belast worden in dit leven. Ook kan het zijn dat je overtuigingen uit je familie  hebt meegenomen die je nu nog beperken.

Als we ons eigen lot gaan dragen en ons bevrijden van onze belemmerende patronen geeft dat ons en de ander kracht. De weg is dan vrij om te luisteren naar het pad van onze eigen ziel.

Via een opstelling kunnen onze problemen verduidelijkt worden, onze overtuigingen veranderd worden en kan zichtbaar worden gemaakt welke stappen we in ons dagelijks leven kunnen ondernemen om ons gelukkiger en meer onszelf te voelen.

Back To Top