skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

We maken allemaal deel uit van een zielengroep. Een zielenfamilie waarmee je vanaf je oorsprong als ziel verbonden bent. Je zielenfamilie bestaat uit gelijkgestemde zielen die deels op aarde en deels elders aanwezig kunnen zijn. Je familieleden uit je dagelijks leven kunnen er deel van uitmaken, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn.

Bij een opstelling van je zielengroep nodigen we de aanwezigen in de groep uit om leden van je zielengroep en je Hoger Zelf te representeren. De leden worden opgesteld in de ruimte. Op dat moment worden er liefdevolle praktische boodschappen voor je dagelijks leven gegeven. Je kunt steun ervaren en weten en voelen dat je niet alleen bent en dat je om hulp van de leden van je zielengroep kunt vragen.

Delen van jezelf, bijvoorbeeld jouw blinde vlek(ken), kunnen op een liefdevolle, soms confronterende, manier gespiegeld worden en helder maken dat zij in jouw dagelijks leven jouw aandacht nodig hebben. Een van de taken van je zielengroep is om samen elkaars leven te reflecteren. In een zielengroep opstelling doen we dat al in het hier en nu.

Iedereen die aanwezig is krijgt de gelegenheid om een opstelling te doen.

Zie agenda voor prijs info.

Back To Top