skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

In een wat langer durende individuele sessie reis je via jouw Innerlijk Universum en de Mystieke Ruimte van je Hart naar Antara, de Nieuwe Aarde.

De Mystieke Ruimte van het Hart is onze persoonlijke interdimensionale poort waardoor we  contact kunnen maken met ons onderbewustzijn, onze intuïtie, andere werelden,  bibliotheken en dimensievelden. In deze ruimte zijn we rechtstreeks verbonden met de Bron en mogen we ervaren dat we Multidimensionale wezens zijn. Jouw oorspronkelijke Harts bewustzijn heeft het vermogen om onderscheid te maken tussen wat Is en wat zich voordoet als wat Is…

Vanuit deze ruimte reis je verder naar Antara, de Nieuwe Aarde.

De Nieuwe Aarde is het frequentieveld van de Aarde dat het volledige geheugen heeft van wat Vrijheid werkelijk is en hoe de aarde een onderdeel is van een gigantisch universeel platform waar de wijsheid aanwezig is van werkelijke vrijheid.

In dit frequentieveld kun je contact maken met de Antarianen. Zij kunnen jou begeleiden en jouw eventuele vragen beantwoorden. Ook kunnen zij jouw systeem scannen en je laten zien waar je nog niet werkelijk vrij bent.

Als je deze reis gemaakt hebt kun je zelf steeds terugkeren naar de Mystieke Ruimte van je hart en naar de Nieuwe Aarde.

Om bijvoorbeeld tips voor je dagelijks leven over je te nemen stappen te krijgen. Ook kun je antwoorden op je vragen ontvangen en bijvoorbeeld helderheid over jouw missie op aarde.

 

Wat is Zielsregressie?

We gaan op reis naar wie je werkelijk in je wezenskern bent. Hoe?

Na een diepe ontspanningsoefening gaan we via een geleide meditatie op zoek naar antwoorden op vragen als:

Wat is jouw levensdoel?
Wat is jouw levensopdracht, voldoe je daaraan?
Wat is jouw diepste hartenwens en hoe wil je die uitdragen en verwezenlijken?
Wat is jouw scheppingskracht, wat zijn jouw talenten en mogelijkheden?
Welke aspecten in je dagelijks leven vragen om opheldering?

Als je nieuwsgierig bent of jij al jouw mogelijkheden en talenten benut, als je wilt weten of je op je pad bent of als je even niet meer weet welke kant je met je leven op wilt gaan, kan het maken van een zielenreis je een krachtige impuls geven om vanuit je hart met meer plezier je leven te leven. Je kunt tips, aanwijzingen en boodschappen krijgen om die concreet in je dagelijks leven te gaan gebruiken.

Tijdens zo’n reis kunnen we op verschillende manieren contact maken met diepere lagen in jezelf opdat jij zelf jouw eigen antwoorden kunt vinden. Jouw ziel en jouw onderbewuste weten de weg.

Onder andere geven de boeken van Michael Newton ( De Zielenreis, de Zielsbestemming, life between lifes, Hypnotherapy for spiritual regression )  informatie over het reizen van de ziel en wat je daarbij allemaal kunt beleven. Ook het boek van Eben Alexander “Na dit leven” geeft een mooie impressie.

Ik ben gecertificeerd Zielsregressietherapeut, opgeleid door Monique Houben te Roermond.

Een uitgebreide zielenreis kan zo een drie tot vijf uur in beslag nemen.

Als je dat wilt kan jouw sessie worden opgenomen en via we-transfer per e-mail aan jou verzonden worden.

Back To Top