skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Mijn kies was gebroken.  “Helaas” zei de tandarts “ niets meer aan te doen, die moet eruit. En om complicaties te voorkomen,  laat het maar in het ziekenhuis door een chirurg doen, als er dan iets mis is, hebben ze alles meteen bij de hand.”  Nu val ik al flauw bij het zien van een naald, ben panisch voor bloed en alleen al van de angst kan ik duizelig worden. Het vooruitzicht van een operatie baarde mij ernstig zorgen.

Bezig zijnde met het voorbereiden van mijn workshop :” Opstellingen met Engelen “’ riep ik onmiddellijk de engelen om hulp.  Ik belde het ziekenhuis voor een afspraak. Het was 14 maart. ” We hebben pas eind april plaats”, zei de secretaresse.” Oh jee”’ zei ik, en ik mompelde iets over de kans op ontstekingen , waarover de tandarts het gehad had. “Wacht even mevrouw, er is iemand uitgevallen, kunt u vanmiddag om half vier komen”? Dat kon ik.

De secretaresse zei: ”’ Wat raar mevrouw de verwijzingsbrief geeft geen spoed aan, maar u bent toch hier. Hoe kan dat.” Ik mompelde opnieuw over de kans op ontstekingen. Ik wilde niet  zeggen dat ik de engelen om hulp had gevraagd. Ik ben er zelf wel van overtuigd.  Vervolgens zei de allervriendelijkste chirurgassistente: ‘’ Wat raar mevrouw u hebt geen spoed, hoe kan dat”? Ik  durfde nog steeds niet te zeggen dat ik de engelen om hulp had gevraagd.  En ook de chirurg die inmiddels binnen was gekomen vond het raar dat ik er was , terwijl de tandarts geen spoed had aangegeven.  Ik dankte de engelen in stilte.

Nu is dit maar één voorbeeld van het resultaat van de engelen om hulp vragen.  Opstellingen met Engelen.

Wat speelt er op dit moment in jouw leven ten opzichte van werk, relaties, zingeving of gezondheid?

Deze middag werken we met de kaarten ‘Opstellen met Engelen’ om helderheid in deze vraagstukken te krijgen.

Het erbij opstellen van de energie van de engel kan laten zien wat geïntegreerd mag worden, wat nog aandacht nodig heeft en  kan tegelijkertijd hulp , steun en oplossingsmogelijkheden bieden.

Reactie van een deelneemster: De engelenopstellingen kaarten  spraken mij aan. Het was veel minder “engelachtig” , mijn gevoel rond het woord engel opstellingen is er nog al een van zweven en engelenhaar. Maar het tegendeel is waar het is een duidelijke, heldere, gegronde kracht die de engelen mee inbrengen in de opstellingen. Als ik nog aan de middag terug denk word ik verwonderd blij. ( Sjoukje)

Zie agenda voor data en prijs info.

Back To Top