skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

De Red and Black Spider in de Mystieke Ruimte van mijn hart

Zielsregressie/zielsprogressie.

Een tijdje geleden heb ik een vriendin gevraagd of zij mij wilde begeleiden bij een innerlijke reis via mijn innerlijk universum en de mystieke ruimte van  mijn hart. Als zielsregressietherapeut vind ik dit een mooie ingang om verschillende bewustzijnsgebieden te bezoeken. In een zielsregressie kun je vragen stellen en antwoorden ontvangen op vragen als:  ben ik op mijn pad, hoe kan ik mijn gezondheid op het gebied van… verbeteren, vragen over je relaties, werk, waar je nu staat en wat je volgende stap kan zijn, vragen over je belemmerende patronen etc. Er staat een lange sessie voor gepland, maar je kunt ook in een kortere sessie al veel beleven.

In mijn mystieke ruimte van mijn hart, die bij iedereen weer verschillend kan zijn, zag ik onder andere een grote zwart-rode spin op een zwarte steen met scherpe kanten. Ik ben bang voor spinnen. Deze spin werd door mijn neef Boudewijn aan de andere kant van de wereld gefotografeerd en op facebook gepost. Hij maakte kennelijk zo’n indruk dat hij nu verscheen in mijn innerlijk ruimte.

Wat heel aandoenlijk en zacht voelde was dat de spin begon met een pootje uit te strekken naar mijn hand om aandacht te vragen. Als ik hem in het echt zou zien zou ik heel hard weglopen. De spin zei: ‘’ Wies,  je maakt je angsten groter dan ze zijn, kijk er eens anders naar en begin ermee ze onder ogen te zien en ze lief te hebben. Die boodschap was helder. Omdat de spin op de steen bleef zitten was er kennelijk nog meer te ervaren. Ik vroeg de spin wat dat was. De spin zei: ”’je mag in je leven ook je scherpe kantjes laten zien om grenzen te stellen, je hoeft niet altijd lief en aardig te zijn.” Toen ik die boodschap begreep kon de spin van de steen aflopen.

Het resultaat dat ik later die dag voelde was dat ik besefte: “ ik heb weer meer contact met mijn vermogen om grenzen te stellen en om nee te zeggen.”

Back To Top