skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

De Stoffen Snoep Winkel van Sinkel

Mijn man is sinds 2 jaar meubelmaker. Hij maakt nieuwe meubels, restaureert meubels met een emotionele waarde en stoffeert stoelen. In het kader van zijn nieuwste project, een hergebruikte stoel met muziek erin, ging ik van de week mee naar een stoffenzaak om daarvoor stof uit te zoeken.

Ik wist niet dat ik dat zo leuk vond. Ik voelde mij als een kind in een snoepwinkel dat snoep mag uitzoeken. Met veel plezier zocht ik de stoffen te zien op bijgaande foto bij elkaar.

Op mijn 39e jaar ging ik voor het eerst naar een chakratherapeute. Ik ontdekte gaandeweg hoe ik houd van kleur en wat voor belangrijke rol kleuren in je leven kunnen spelen. Kleuren voeden je chakra’s. Als je wandelt in het groene bos geeft dat je rust en het dragen van rode lingerie voedt je basischakra. Beiden helpen je om te aarden. Na die allereerste chakrasessie begon de ontdekkingsreis in mijzelf. Ik schoolde mij uiteindelijk om tot therapeute en startte in 1999 mijn huidige praktijk.

Grappig detail vind ik dat ik al jaren één keer per jaar met mijn inmiddels gepensioneerde chakratherapeute lunch in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Dat was van oorsprong een stoffenzaak en later een winkel waar van alles te koop was

Er is destijds een reclameversje bedacht:

In de Winkel van Sinkel
Is alles te koop.
Daar kan men krijgen
Mandjes met vijgen
Doosjes pommade
Flesjes orgeade
Hoeden en petten
En damescorsetten
Drop om te snoepen
En pillen om te poepen.

In mijn innerlijke Winkel van Sinkel is nog veel te ontdekken.

#houtgreep #wiesvanolst #praktijkvoorhypnotherapiefamilieopstellingenendroomwerk #chakratherapie #regressietherapie #innerlijkkindwerk #familieopstellingenamersfoort  #familieopstellingen #winkelvansinkel #geefkleuraanjeleven

Back To Top