skip to Main Content
06-16661170 info@wiesvanolst.nl

Monopoly in mijn Schatkamer

In het boek “Afdalen in je Ziel” van Alberto Villoldo staat onder andere een mooie oefening hoe je in een meditatie kunt reizen naar je innerlijke schatkamer om daar hulpmiddelen te vinden die je naar je lotsbestemming kunnen leiden.

In het boek vind je een uitgebreide beschrijving hoe je kunt reizen op sjamanistische wijze, te lang om hier op te noemen.

Nu ben ik als gecertificeerd zielsregressie – en hypnotherapeut opgeleid om innerlijk te reizen.  Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden . Ook in een zielsregressie of hypnosessie kun je helderheid verkrijgen over jouw lotsbestemming. Beide methoden brengen je dieper bij jezelf en scheppen een veilige omgeving. Je kunt je bijvoorbeeld ook voorstellen dat je na eerst jezelf goed gegrond en ontspannen te hebben jezelf de opdracht geeft naar je innerlijke schatkamer te gaan. Als je een inleidende oefening daarvoor wilt ontvangen kun je mij mailen dan zend ik je die toe.( info@wiesvanolst.nl )

In mijn schatkamer trof ik tot mijn verbazing het spel Monopoly.

Ik heb dat vroeger met onze kinderen gespeeld. Ik houd van spelletjes, maar dit spel vond ik niet leuk. Het duurde mij te lang en kostte mij teveel geduld.

Ik vroeg mij dus af wat deze metafoor op dit moment voor mij betekent. Mijn associatie is: Wies zie geld verdienen ( daar gaat het bij Monopoly immers om ) als een spel. Ga er luchtig en speels mee om.

Vervolgens vroeg ik mij af wat voor pionnetjes er bij dit spel horen. Als eerste zie ik een Merlijn de Tovenaar in de vorm van een van de  tinnen figuurtjes die bij het oude spel zitten. Aan hem vraag ik: wat is je boodschap voor vandaag?  Merlijn antwoordt: ‘geloof in wonderen, iedere dag, dan gebeuren ze.”

Het grappige was dat ik diezelfde dag een paar uur later via whatsapp  een plaatje van een collega/vriendin kreeg met de tekst: believe in magic and you will find it.

Nou, dat beschouw ik als een leuk grappig wonder zo kort na de eerste boodschap.

Als jij ook wilt afdalen naar jouw innerlijke schatkamer om te zien wat je daar aan hulpmiddelen voor het volgen van je levenspad kunt vinden hoor ik graag wat je eraan treft.

Back To Top